• 11:00 - 12:00 Primirea participanților, socializare și fotografierea detaliilor


  • 12:00 - 13:00 Grupa verde va fotografia în interior, la masa cu decor elegant și miri eleganți. Grupa albă va fotografia afară, la photo corner-ul greenery, cu miri îmbrăcați lejer.


  • 13:00 - 14:00 Inversarea grupelor

Recomand ca în fiecare grupă să ne împărțim în subgrupe pentru eficientizarea timpului și spațiului, și pentru a avea fiecare ocazia să obținem acele cadre centrale. De asemenea, vă încurajez să îi fotografiați pe miri și separat, nu doar împreună. Nu uitați să le spuneți ideile voastre de posing.


  • 14:00 - 14:15 Fotografierea FoodBar.ului
  • 14:15 - 15:30 Pauza de masă (Vom manca de la FoodBar brânzeturi, mezeluri, fructe, paine, crakersi, sushi, prajituri de casă, limonadă, socată. El va fi gândit astfel încât toată lumea prezentă să poată mânca copios. Cei de la Pun Dragoste, care ne oferă această masă, au spus că nu vor vinde mâncarea de acolo, ci că va fi la liber și gratuită, dar cum ei sunt o mică și tânără afacere de familie, i-am convins totuși să accepte donații. Așa că dacă o să vă placă ce mâncați, le puteți mulțumi și financiar.)


  • 15:30 - 16:30 Grupa verde va fotografia în interior, decorul de masă greenery, iar grupa albă ceremonia din exterior (decor cu scaune și arcadă, unde mirii își vor citi jurăminte)
  • 16:30 - 17:30 Inversarea Grupelor


  • 17:30 - 18:00 Pauză


  • 18:00-20:00 Program liber

În acest interval putem combina oricare decor cu oricare mire, mireasă sau cuplu (fără să amestecăm cuplurile deoarece acestea sunt reale), putem socializa și împărtăși impresii sau ne putem odihni. Poate chiar vom realiza cadre pe care ni le-am dorit, dar nu am reușit în celelalte intervale orare.


Mențiuni importante:

  1. Ar trebui să avem mare grijă cu rochiile de mireasă, să nu se rupă și să nu se păteze, deoarece acestea vor fi plătite dacă nu vor fi returnate la fel cum le-am primit.
  2. La momentul sosirii veți alege un ecuson, fie verde, fie alb, care va desemna grupa voastră pentru acea zi.
  3. Recomand videografilor să meargă în aceeași grupă pentru a lucra mai ușor.
  4. Bolt.ul vă poate aduce la locație. Cu mențiunea că e punctul de locație plasat greșit pe harta lor. E tot în zonă, dar vor mai fi încă 5 minute de mers cu mașina. Locația de pe google maps e cea corectă.